Liga 1

VIDEO Coronavirusul îi amuză » Deian Sorescu, glumă deplasată în supermarket, cu iubita unui coleg: „Nu iau cașcavalul ăsta, că e italian”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 11 March 2020

Pandemia de coronavirus care a înspăimântat întreg mapamondul și a blocat desfășurarea a numeroase întreceri sportive provoacă reacții de tot felul, inclusiv în fotbalul românesc. 

Astăzi, Organizația Mondială a Sănătății a anunțat în mod oficial că ne confruntăm cu o pandemie de coronavirus, iar posibilitatea ca Liga 1 să fie suspendată a devenit una reală. 

Miercuri seara, dinamoviștii Deian Sorescu (22 de ani) și Szabolcs Kilyen (21 de ani), dar și iubita ultimului, au ieșit să se aprovizioneze de la un supermarket din București. 

„Nu iau cașcavalul ăsta, că e italian”

Sorescu și Denisa Moga, partenera lui Kilyen, au găsit de cuviință să glumească pe seama pandemiei de coronavirus: Deian Sorescu a filmat momentul și a publicat apoi clipul în contul său de InstagramStory.

„Deni, ia și tu din cașcavalul ăla de acolo”, i-a spus Sorescu iubitei lui Kilyen. 

Răspunsul acesteia a venit sub forma unei glume deplasate, în contextul evenimentelor tragice care se petrec la nivel mondial: „Nu vreau, că e italian și nu mai...”.

827 de morțis-au înregistrat în Italia din cauza coronavirusului. Întreaga țară e închisă de două zile

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.