Liga 1

CFR CLUJ - FCSB / A greșit sau nu Bălgrădean față de FCSB? Verdict TRANȘANT al fanilor în sondajul GSP » Aviz Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 12 March 2020

Portarul Cristi Bălgrădean (31 de ani) a ales să semneze pe ascuns cu rivala celor de la FCSB, CFR Cluj, imediat după ce a intrat în ultimele 6 luni de contract cu roș-albaștrii. Oficialii vicecampioanei României au aflat târziu și nu direct de la portar, iscându-se astfel un conflict între cele trei părți implicate.

  • CFR Cluj și FCSB se vor întâlni duminică, 15 martie, de la 20:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

Într-un sondaj realizat de GSP.RO, fanii au fost întrebați cum li s-a părut gestul lui Bălgrădean, dacă el a greșit sau nu din punct de vedere moral față de echipa care l-a transferat în februarie 2018 de la Concordia Chiajna.

58% dintre votanți (34.994) i-au dat dreptate lui „Pufi”, în timp ce 42% (26.006) consideră imoral gestul goalkeeperului.

Votul final al microbiștilor vine astfel în totală contradicție cu reacțiile șefilor lui FCSB în acest conflict. 

Cei mai înverșunați împotriva lui Bălgrădean au fost Gigi Becali și MM Stoica, care l-au criticat public pe portar pentru că a ales să nu înștiințeze clubul.

1.300.000 de euroeste cota lui Cristi Bălgrădean, potrivit transfermarkt

Match Preview CFR - FCSB

VEZI ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.