Handbal

CSM BUCUREȘTI - SCM. RM. VÂLCEA 23-22 // Florentin Pera, furios: „Un antrenor dintr-o altă țară să mă înjure, să vină spre mine?”

Foto: Razvan Pasarica

Articol de Marian Ursescu  —  joi, 12 martie 2020

CSM București a câștigat în fața rivalei SCM Rm. Vâlcea, campioana en-titre, scor 23-22, într-un meci fără spectatori, din cauza epidemiei de coronavirus. 

După meci, antrenorul lui SCM Rm. Vâlcea, Florentin Pera (40 de ani) a a avut o reacție vehementă la adresa suedezului Per Johansson (49 de ani), secundul CSM București: „Este inacceptabil așa ceva! Crede că el e deștept și noi proști”.

Florentin Pera, antrenorul campioanei SCM Rm. Vâlcea, a avut un conflict cu Per Johansson, secundul de la CSM București, la finalul derby-ului Ligii Naționale feminine. „Un antrenor dintr-o altă țară să facă ce a făcut Per Johansson, să mă înjure, să vină spre mine. Nu vreau să comentez, dar înseamnă că noi, românii, nu ne mai respectăm deloc și ne merităm soarta. Nu este normal ceea ce s-a întâmplat, au câștigat, e un sport, cineva trebuie să iasă învingător. CSM a câștigat, altă dată am câștigat noi, dar ăsta nu e un comportament normal. În țară la noi am ajuns să fim călcați în picioare de străini! Eu nu accept, am muncit doi ani alături de aceste fete să ajungem la acest nivel, am depășit tot ceea ce a crezut cineva despre Vâlcea. Vom munci în continuare și nu vom accepta”, a tunat Pera.

7 minute din perioada de încălzire

Apoi tehnicianul a povestit și despre un alt incident, care a avut loc la încălzirea echipelor. „Știți ce a făcut acest stimabil Per Johansson, cel care a venit în România să ne dea nouă lecții? A intrat în terenul nostru, la Vâlcea, când fetele se încălzeau, și s-a așezat lângă Marta Batinovici, portarul nostru pe care el o antrenează la naționala Muntenegrului. 7 minute a stat cu ea de vorbă, pe ceas, în timp ce celelalte fete se încălzeau. Marta ce să facă, e cu bun simț, să plece de lângă el? Nu putea! Am intervenit eu și am trimis-o să alerge”, a dezvăluit Pera.

VEZI ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.