Campionate

Marți, 17 martie, e ziua decisivă pentru fotbalul european » Ședință la UEFA pentru a stabili soarta EURO 2020, Champions League și Europa League

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 12 March 2020

Federația Română de Fotbal a anunțat pe site-ul oficial că marți, 17 martie, va avea loc o ședință la UEFA din cauza pandemiei de coronavirus.

Potrivit FRF, după ce Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie din cauza infecției de COVID-19, UEFA va organiza marți o videoconferință cu cei 55 de conducători ale asociațiilor naționale și cu reprezentații FIFPro și cei ai cluburilor.

La această ședință se va discuta despre competițiile europene afectate de coronavirus și se va decide dacă vor mai avea loc meciurile de baraj pentru EURO 2020, ce se întâmplă cu turneul final al Campionatului European, dar și cu competițiile naționale și internaționale din Europa. 

Până în acest moment, campionatele din mai multe țări, printre care Spania, Italia și România, sunt suspendat până la finalul lunii, iar două meciuri din Europa League, Sevilla - AS Roma și Inter-Getafe, au fost amânate. 

12 iuniee data la care e programat să înceapă EURO 2020.

12 orașevor găzdui meciuri de la EURO 2020: Copenhaga, Bucureşti, Amsterdam, Dublin, Bilbao, Budapesta, Glasgow, Baku, Roma, Sankt Petersburg, Londra și Munchen

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.