Liga 1

VIDEO EXCLUSIV Valeriu Iftime, primul patron din Liga 1 care trece la mașină electrică: „Îmi ofer un exemplu mie”

Articol de Remus Dinu  —  Friday, 13 March 2020

Valeriu Iftime (59 de ani), finanțatorul celor de la FC Botoșani, a fost invitat în această săptămână la GSP Live, unde a vorbit fără secrete despre activitatea sa în fotbal și în domeniul afacerilor. 

La fel cum s-a întâmplat și ultima oară când a fost prezent la GSP Live, Iftime, un afacerist cu o avere estimată la 20-22 de milioane de euro, și-a făcut apariția la sediul GSP cu metroul. Patronul lui FC Botoșani a dezvăluit apoi că intenționează să-și cumpere o mașină electrică. 

„Nu e modestie, e o stare de normalitate să folosești metroul atunci când e cea mai bună cale de transport. Chiar și troleibuzul. Și foarte important, am un proiect personal legat de decarbonare. 

Sunt chitit să-mi iau o mașină electrică și să mă ocup foarte serios de aceste lucruri care țin de educația în domeniul eficienței energetice și a consumului cât mai mic de resurse.

Îmi voi lua o mașină electrică, mă ocup de lucrul acesta. Lucrez în partea aceasta de eficiență energetică și o să caut o mașină electrică pentru a-mi da un exemplu mie, mai întâi”, a declarat Valeriu Iftime, la GSP Live.

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.