Tenis

Simona Halep, mesaj clar pentru șefii tenisului: „Ori e permis peste tot, ori e scos!”

Simona Halep și Darren Cahill// FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 12 martie 2020

Simona Halep (2 WTA, 28 de ani) a vorbit despre on-court coaching și a avut un mesaj pentru șefii Federației Internaționale de Tenis și cei ai WTA.

Jucătoarea de tenis este de părere că pentru o jucătoare este dificil că la turneele WTA are posibilitatea de a chema antrenorul în timpul meciurilor pentru a primi sfaturi, dar la turneele de Grand Slam nu poate face asta.

„Ori este permis peste tot, ori e scos de tot. Te obișnuiești într-un fel, iar când nu ai posibilitatea de a apela la on-court coaching parcă e diferit. Din ce am observat, mă ajută foarte mult. Și la turneele de Grand Slam, unde e presiunea mai mare și simt nevoie de sfaturi, m-am descurcat bine. Ai posibilitatea să îți rezolvi singur problemele.

Poate la turneele mici, unde ai voie să chemi antrenorul, te gândești «Oare ce mi-ar zice antrenorul? Hai să-l chem» și mintea devine leneșă. Nu îți mai dai interesul. Eu aș fi de acord să nu mai fie on-court coaching, dar și dacă rămâne nu îmi displace”, a declarat Simona Halep într-un interviu acordat lui Dragoș Suciu, la TV Digi Sport.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.