Noutati auto

Un bărbat din Vâlcea, aflat în izolare din cauza suspiciunii de coronavirus, a urcat beat la volan. Ce a urmat

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 13 March 2020

Situație incredibilă în Vâlcea. Un bărbat de 32 de ani, care revenise de curând din Italia și era plasat în izolare la domiciliu pentru supraveghere în caz de coronavirus, s-a urcat beat la volan și a provocat un accident pe o stradă din Râmnicu Vâlcea.

Polițiștii vâlceni au fost sesizați printr-un apel la 112 că pe strada Râureni din municipiul Râmnicu Vâlcea a avut loc, miercuri dimineață, un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, informează auto-bild.ro. 

„Poliţiştii s-au deplasat la fața locului si au stabilit că un bărbat de 32 de ani, în timp ce se deplasa pe strada Râureni, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a lovit un alt autoturism ce circula din sens opus. Fiind testat cu aparatul alcooltest s-a stabilit ca avea o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Deoarece acesta venise din Italia de pe data de 09.03 a. c. s-a mai stabilit că acesta nu a respectat obligația de izolare la domiciliu pe o perioada de 14 zile', au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea

Bărbatului de 32 de ani i s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influenta băuturilor alcoolice și pentru că nu a respectat măsura izolării la domiciliu.

Citește și alte știri din domeniul auto:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.