Campionate

Așa să tot stai în carantină! Cristiano Ronaldo s-a autoizolat alături de iubita sa într-o vilă spectaculoasă

+4 Foto
sursă foto: instagram @ georginagio

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 13 March 2020

Cristiano Ronaldo (35 de ani) se află în izolare în țara sa natală, Portugalia, după ce un coleg de-ai săi de la Juventus, Daniele Rugani (25 de ani), a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Lusitanul a ales o vilă de lux din Madeira, cu piscină pe acoperiș și vedere la Oceanul Atlantic.

Iubita lui Ronaldo, Georgina Rodriguez (26 de ani), a postat imagini impresionante pe rețelele de socializare, unde fiul cel mare al lui Cristiano, Cristiano Ronaldo Jr., privește oceanul de pe acoperișul vilei.

sursă foto: instagram @georginagio

Mai târziu, Georgina a postat o fotografie cu fiica sa și a lui Cristiano, Alana, în timp ce aceasta se relaxa pe canapea, într-o cameră imensă cu vedere la ocean.

sursă foto: instagram @georginagio

Colegul lui Ronaldo, depistat pozitiv cu COVID-19

Daniele Rugani (25 de ani), fotbalist la Juventus Torino, a fost depistat pozitiv cu virusul Covid 19.
Rugani a fost rezervă la Juve în meciul câștigat pe 8 martie, contra celor de la Inter Milano, scor 2-0.

După ce a plecat la Funchal, pentru a fi alături de mama sa, care a suferit pe 3 martie un accident vascular cerebral, Cristiano Ronaldo plănuia să se întoarcă azi la Torino cu un zbor privat. Dar, aflând de Rugani, portughezul a decis să rămână în Madeira, în auto-izolare.

Serie A a fost suspendată cel puțin până pe 3 aprilie și este de așteptat ca Ronaldo să rămână în Portugalia până când situația se va stabiliza.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.