Altele

VIDEO și FOTO Tyson de România, debut de senzație: „O să mai auziți de mine, nu mă opresc până nu ies campion mondial!”

+4 Foto
foto: Dynamite Fighting Show

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 13 March 2020

Noua senzație din sportul de contact românesc, Ștefan Lătescu, supranumit „Tyson de România” și-a făcut cu succes și debutul în kickboxul profesionist, la numai 18 ani, reușind să își învingă adversarul prin KO în prima repriză.

După ce în urmă cu o lună a cucerit titlul național în boxul olimpic la seniori, devenind cel mai tânăr campion la categoria grea din istorie, sportivul de la Scorpions Iași a făcut ravagii și în ringul de kickbox.

La primul său meci la profesioniști, Ștefan Lătescu l-a trimis de trei ori la podea pe Eugen Mailat în gala Dynamite Fighting Show de la Arad. Mailat venea după ce îl învinsese în decembrie pe gigantul Tomas Czerwinski. 

"Nu e cel mai rapid KO al meu, am avut chiar și în patru secunde când am fost la juniori. Am un vis și lupt pentru el în fiecare secundă. O să mai auziți de mine, nu mă opresc până nu ies campion mondial în box și kickbox", a afirmat Lătescu imediat după victoria de la Arad. 

Cu patru titluri consecutive la juniori în boxul olimpic, Ștefan Lătescu a câștigat anul trecut Cupa Tellur la kickboxing, obținând o bursă pentru a participa la Campionatele Mondiale ISKA. Acolo, sportivul antrenat de Mihai Constantin și-a făcut KO adversarii, aducând aurul pentru România.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.