Liga 1

CORONAVIRUS. Ilie Dumitrescu a răbufnit în direct la TV: „Cum să ieși din casă? Să-i ducă la închisoare în cătușe” + cum își ocupă timpul liber

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 martie 2020

Ilie Dumitrescu a vorbit despre situația din România cauzată de pandemia de coronavirus și a avut o răbufnire în direct la TV.

Fostul internațional i-a criticat dur pe românii care nu respectă deciziile Guvernului și nu stau în carantină, cerând să fie aplicate măsuri mai dure. 

„În Rusia de ce nu sunt multe cazuri? Pentru că au luat măsuri dure! Dacă se cineva iese pe strada în perioada acestei interdicții, îl duc direct la închisoare. Cinci ani stă la închisoare! Așa trebuie și la noi! Cum să ieși din casa? Aș vota să se impună starea de urgență și să-i ducă la închisoare în catușe! Să fie totul filmat!

Adică mă duc la spa acum? Ce să fac? Eu nu ies din casă decât pentru a merge la supermarket, la farmacie și ca să vin la emisiune. Stau în grădină și tai iarba.. Dar acum s-a stricat mașina și am comandat alta, online. Să vedem când vine. Înainte de Revoluție trebuia să ai relații ca să cumperi zahar și pâine, iar acum trebuie să ai relații importante ca să cumperi mască de protecție și spirt”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

95 de cazuride coronavirus au fost confirmate până acum în România

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.