Liga 2

Daniel Niculae, mesaj pentru Daniel Pancu: „Prietenii se sună. Din păcate, s-au adeverit vorbele mele în ceea ce-l privește”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 martie 2020

Daniel Niculae, fost atacant la Rapid, a vorbit despre decizia șefilor echipei de a-l demite pe Daniel Pancu și de a-l numi ca antrenor pe Dan Alexa. 

Niculae (37 de ani), cel care s-a certat cu Pancu (42 de ani) în urmă cu un an și jumătate, plecând de la Rapid, iar acum a vorbit despre relația pe care o are cu fostul său coleg. 

„Prietenii se sună, cunoștințele mai puțin! Pentru mine când se termină prietenia, se termină! Se ştia de la bun început ce am avut de zis, ce i-am transmis şi atunci, din păcate vorbele mele s-au adeverit în ceea ce-l privește. Am spus că va rămâne şi el în afara proiectului. Asta pe lângă ce ştia şi el, că sunt problemele cu oamenii care conduceau pe acolo. Eu nu am plecat de la Rapid supărat pe Pancu", a declarat Daniel Niculae la TV Digi Sport. 

Daniel Niculae: „Pancu nu merita asta” 

Niculae a vorbit și despre îndepărtarea lui Pancu de la Rapid și despre faptul că unii suporteri l-au criticat în termeni duri.

 „Pancu nu merita să fie înjurat! E cea mai urâtă reacţie faţă de un jucător care a iubit şi iubeşte clubul în continuare. Sunt foarte puţini jucători apropiaţi unui club, Bine, i se cere demisia, dar restul nu e normal. Nu cred că era prima oară când se discuta despre demiterea lui. Nu ştiu dacă a fost vânat. Dacă echipa ar fi mers foarte bine, probabil nu s-ar fi întâmplat lucrul acesta. E dificil și dureros pentru el, dar este la început de drum. Probabil va mai trece prin aşa ceva, deși nu-i doresc asta. A fost un vis pentru el, dar din păcate nu s-a terminat prea bine”, a dăugat fostul atcant. 

VIDEO » Dan Alexa prezentat la Rapid

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.