Liga 1

CS Universitatea Craiova își suspendă activitatea până spre finalul lunii aprilie, deși campionatul a fost suspendat doar până pe 31 martie

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 14 March 2020

Universitatea Craiova a anunțat astăzi faptul că își va suspenda activitatea până pe 21 aprilie 2020, ca urmare a pauzei forțate din Liga 1, cauzată de pandemia de coronavirus.

Oltenii au plănuit ca la această dată să efectueze un cantonament pentru pregătirea finalului de play-off sau chiar pentru noul sezon, în cazul în care sezonul în curs va fi anulat.

Liga 1, suspendată

Liga 1 a fost suspendată cel puțin până pe 31 martie. LPF a încercat cât a putut să amâne oprirea campionatului, presată de contractul de drepturi TV. Însă FRF a decis suspendarea competițiilor de fotbal din România, inclusiv Liga 1, din cauza pandemiei de coronavirus. 

U Craiova propune reluarea Ligii 1 pe 15 mai, însă în momentul de faţă niciun organism mondial al sănătăţii nu şi-a asumat să spună o dată la care pandemia se va opri şi activităţile curente, inclusiv cele sportive, vor putea fi reluate.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.