Ideile Gazetei

#vafibine Din Roma, Cristiano Bergodi are un mesaj video pentru români: „Împreună, vom distruge acest coronavirus!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 14 martie 2020

Cristiano Bergodi, 55 de ani, fost antrenor la echipe precum CFR Cluj, Rapid sau FCSB, este în carantină în Roma, Italia, și s-a alăturat campaniei #VaFiBine, lansată de Gazeta Sporturilor. 

  • CONTEXT: În neliniștea generată de coronavirus, Gazeta Sporturilor a decis să lanseze, cu ajutorul vedetelor din sport, o campanie de conștientizare și responsabilizare a românilor. Sportul, obișnuit și cu înfrângeri, și cu mari victorii, a transmis dintotdeauna sentimentul că, până la urmă, #vafibine.

Din carantină, Bergodi le-a trimis un mesaj video românilor, pe care îi îndeamnă la calm și să fie foarte prudenți în fața pandemiei de coronavirus care afectează Europa și care a dus la închiderea granițelor în Italia. Iată mesajul mai jos:

„Salut, sunt Cristiano Bergodi și vorbesc din Italia, din casa mea. Suntem într-o perioadă foarte dificilă pentru întreagă lume și atunci trebuie să respectăm recomandările autorităților. Spălați-vă bine pe mâini, stați acasă cât mai mult. Nu vă plimbați prin locuri aglomerate, fiindcă sunt probleme. Totul va fi bine. Repet, respectați recomandările autorităților. Știm ce s-a întâmplat în Italia, dar împreună vom distruge acest coronavirus! Cu mare drag vă salut, Cristiano Bergodi, ciao!” - Cristiano Bergodi pentru GSP.RO. 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.