Baschet

CORONAVIRUS // Gest superb în NBA: un star al lui New Orleans plătește toate salariile lucrătorilor de la stadioane

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 14 March 2020

Zion Williamson, jucătorul de 19 ani al celor de la New Orleans, a declarat că va plăti salariile tuturor lucrătorilor de la stadionul formației din NBA pe durata perioadei în care epidemia de coronavirus va împiedica reluarea sezonului.

  • Pandemia de coronavirus continuă să afecteze sportul la nivel global. NBA a fost suspendată, după ce Rudy Gobert, jucătorul echipei Utah Jazz, a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Ulterior, și Donovan Mitchell, tot de la Utah Jazz, a fost depistat pozitiv

„Acesta este un gest mic pentru a-mi exprima sprijinul și aprecierea față de oamenii minunați care au fost atât de mari pentru mine și pentru coechipierii mei.

Sper să putem să ne unim cu toții pentru a ușura o parte din stresul și greutățile cauzate de această criză națională de sănătate”, a fost mesajul lui Williamson pe Instagram.

Sezonul din NBA, suspendat

„NBA suspendă meciurile în urma încheierii programului de partide de miercuri, până la o notificare ulterioară. NBA va determina pașii următori pentru a merge mai departe în ceea ce privește pandemia coronavirusului”
NBA

VEZI ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.