Campionate

Neymar e de vânzare la preț redus :D » Cât cer șeicii de la PSG pentru brazilian, Barcelona pregătește banii

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 15 March 2020

Revenirea lui Neymar (28 de ani) la Barcelona poate deveni, în sfârșit, o realitate. După ce vara trecută, oficialii clubului parizian au refuzat să dea curs ofertelor Barcelonei, aceștia par a fi dispuși în acest moment să renunțe la brazilian.

Conform Marca, șeicii i-au fixat prețul lui Neymar: 150 de milioane de euro, cu 72 de milioane mai puțin decât suma pe care PSG i-a plătit-o Barcelonei în 2017.

Directorul sportiv al PSG-ului, Leonardo, a decis că pentru prima dată, Neymar va fi transferabil. Asta pentru că parizienii vor să facă tot posibilul pentru a-l păstra pe Kylian Mbappe (21 de ani) la club. În absența salariului imens al lui Neymar, șeicii și-ar permite să îi ofere lui Mbappe un contract de nerefuzat.

18 goluria marcat Neymar în acest sezon pentru PSG, în 22 de meciuri

Revenirea lui Neymar rămâne marea dorință a președintelui Barcelonei, Josep Maria Bartomeu. Aceasta ar reprezenta o lovitură puternică de imagine pentru un președinte al cărei poziție este destul de șubredă în acest moment. De asemenea, mutarea l-ar mulțumi pe Lionel Messi, care a declarat în repetate rânduri că își dorește ca Neymar să revină la Barcelona.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.