Campionate

Real Madrid pregătește cel mai scump transfer din istoria clubului! „Galacticii” îl vor pe Sadio Mane

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 15 March 2020

După ce La Liga a luat pauză din cauza pandemiei de coronavirus, Real Madrid a început să pregătească sezonul viitor și a pus ochii pe Sadio Mane, atacantul senegalez al lui Liverpool.

Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, își dorește un transfer de răsunet la echipa sa. După ce PSG a refuzat să negocieze pentru transferul lui Kylian Mbappe, madrilenii s-au reorientat către Sadio Mane, atacantul senegalez de 27 de ani al lui Liverpool. 

Presa din Anglia notează că Mane este principala țintă a clubului spaniol. Pentru a-i convinge pe „cormorani” să renunțe la african, Real Madrid e gata să cheltuie cea mai mare sumă din istoria clubului: 160 de milioane de euro. Peste cele 100 de milioane oferite pentru Eden Hazard. Florentino Perez este sigur că englezii îl vor ceda pe Mane pentru această sumă și este gata să înceapă discuțiile. 

150.000.000 de euroeste cota lui Mane, potrivit transfermarkt

Mane, desemnat în 2019 cel mai bun jucător african, este om de bază în echpa lui Jurgen Klopp, bifând 38 de meciuri în acest sezon. Are 18 goluri și 12 pase de gol până acum. Mane a mai jucat la FC Metz, RB Salzburg și Southampton, iar Liverpool l-a adus în iulie 2016 pentru 41 de milioane de euro.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.