Campionate

Cu Ionuț Nedelcearu și un ex-jucător CFR și FCSB integraliști, Ufa a reușit o nouă surpriză în Rusia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 15 martie 2020

Ufa, formația lui Ionuț Nedelcearu (23 de ani), a terminat la egalitate cu ȚSKA Moscova, scor 0-0. 

Ionuț Nedelcearu, integralist la Ufa în ultimele 12 partide oficiale, a reușit încă un meci sigur. Formația sa nu a primit gol pe terenul lui ȚSKA Moscova, după ce etapa trecută remizase alb și cu liderul Zenit Sankt Petersburg. La Ufa a evoluat tot meciul și moldoveanul Cătălin Carp, fostul fundaș al celor de la CFR Cluj, Viitorul sau FCSB

După 22 de etape disputate în Rusia, Ufa ocupă locul 9, cu 27 de puncte, cu 4 mai multe decât Rubin Kazan, formația aflată pe primul loc retrogradabil.

Rădoi se bazează pe Nedelcearu

Nedelcearu se află pe lista lui Mirel Rădoi pentru barajul cu Islanda și pare o soluție sigură pentru centrul apărării. Fostul dinamovist a fost titular în ultimele partide jucate în preliminarii sub comanda lui Cosmin Contra. 

19 goluria primit Ufa în cele 22 de partide jucate în acest sezon. Are a doua defensivă din Rusia, după cea a liderului Zenit

Condiții speciale din cauza coronavirusului

Partida s-a jucat cu spectatori, dar cu anumite restricții. La meciul de astăzi au putut participa doar abonații din anumite sectoare și deținătorii unui pachet special, scriu cei de la Sport-express.ru. Conform sursei citate, aceasta a fost ultima etapă în care fanii au avut acces pe stadion. Competiția riscă să fie suspendată.

Vezi și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.