Campionate

VIDEO Farsă de pomină făcută de Fabregas fostului coechipier: „M-am simțit cel mai prost om de pe planetă" :))

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 15 martie 2020

Cesc Fabregas (32 de ani), mijlocașul lui AS Monaco, a pierdut un pariu în 2018 - în perioada în care evolua la Chelsea - în fața lui Willy Caballero (38), portarul londonezilor.

Ibericul i-a promis atunci lui Willy că îi va cumpăra un Range Rover, dacă argentinianul va reuși să îi pareze lovitura de la 11 metri. Caballero a acceptat și chiar a apărat penalty-ul lui Fabregas, la unul dintre antrenamentele lui Chelsea.

În cele din urmă, Fabregas i-a cumpărat o mașină fostului său coleg, însă una avariată, care l-a costat doar 950 de lire, nicidecum modelul la care se aștepta Caballero. Videoclipul haios a fost postat astăzi de Cesc pe contul lui de Instagram, alături de un mesaj detaliat: 

„Din păcate pentru mine, el a parat lovitura, în fața tuturor colegilor, așa că vă puteți imagina cum a fost. După ce m-am simțit cel mai încrezător om, am ajuns să mă simt cel mai prost om de pe planetă" - Cesc Fabregas

22 de goluriși 57 de assisturi a dat Cesc în 198 de meciuri la Chelsea. În total, are 101 goluri și 149 de pase decisive în fotbalul englez

CITEȘTE ȘI:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.