Fotbal

EXCLUSIV Reacția unei polițiste din Germania când a oprit un fost fotbalist din Liga 1: „Oh, Romania... rahat”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 17 martie 2020

Sebastian Chitoșcă (27 de ani), fostul mijlocaș de la echipe precum Ceahlăul, FCSB, Botoșani sau Universitatea Cluj, a renunțat la fotbal la doar 26 de ani. Fostul fotbalist s-a stabilit acum în Germania, vrea să termine un curs de vopsitor auto, și recent s-a apucat de vlogging (DETALII AICI)

Chitoșcă a povestit la GSP Live un episod amuzant, cu reacția unei polițiste care l-a oprit în trafic, după ce a aflat ce salariu avea ca fotbalist în România. 

„Cu o pregătire bună aș putea să mă reapuc de fotbal. Nu am avut accidentări, operații. S-a cheltuit deja o sumă de bani stabilindu-mă în Germania, iar eu am nevoie de o stabilitate financiară. Deci nu cred ca e posibilă o revenire de-a mea în fotbal. Stabilitate financiară nu o să-mi ofere nimeni, nu mai reprezint nimic pentru nimeni. Nu am avut o ofertă bună nici după meciuri bune jucate în Liga 1.

M-a oprit poliția în Germania și primul lucru care m-a întrebat după ce m-a oprit a fost: «Ai fost fotbalist în România?». Am spus «Da, am fost, dar acum am început o nouă viață la voi în țară». M-a întrebat ce salariu aveam în România ca fotbalist și când a auzit a început să râdă «Oh, România... rahat». Am fost mulțumit de banii pe care i-am câștigat în România, nu îmi trebuiau sume enorme. Aș fi putut să joc toată viața pe suma asta și eu eram liniștit.” 

Salariul lui Chitoșcă la FCSB, în 2016, era de 3.500 de euro pe lună.

93 de meciuria bifat Sebastian Chitoșcă în Liga 1, reușind 2 goluri și 6 pase decisive

550.000 de euroa fost cea mai mare cotă a lui Chitoșcă din carieră, în iunie 2014, potrivit Transfermarkt, în perioada în care era jucătorul Ceahlăului

Citește și alte știri despre Sebastian Chitoșcă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.