Liga 1

Antrenorul care îi trezește amintiri deosebite lui Becali: „Mi-e dor de Steaua, mi-aș dori să revin”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 19 martie 2020

Laurențiu Reghecampf (44 de ani), antrenor la Al-Wasl în Emiratele Arabe Unite, nu exclude revenirea la FCSB în viitorul apropiat.

Reghe a avut două mandate la FCSB, 2012-2014, și decembrie 2015-mai 2017. În primul mandat, Laurențiu a câștigat două titluri consecutive și a  dus-o pe FCSB în „optimile” Europa League, după ce a eliminat-o pe Ajax.

Reghecampf: „Mi-e dor de Steaua”

„Mi-e dor de tot ceea ce înseamnă Steaua. Pentru mine tot Steaua e. Eu am lucrat și la Steaua și la FCSB, dar de fapt era aceeași echipă. E o atmosferă incredibilă când conduci un campionat cap-coadă, atmosfera din tribune, euforia creată în jurul echipei, când te duci în țară și se vorbește numai despre Steaua…

Mi-e dor de lucrurile astea. Mi-e dor să ajung cu Steaua în cupele europene. Mi-aș dori să revin la un moment dat, dacă se ivește oportunitatea și lucrurile vor fi ok. Este cel mai frumos sentiment pe care poți să îl trăiești cu o echipă la care ai jucat, pe care o iubești, o iubește toată lumea”, a declarat Reghecampf la TV Digi Sport.

Anamaria Prodan crede în revenire

Anamaria Prodan afirma în finalul anului trecut că soțul ei, Laurențiu Reghecampf, are ușa deschisă oricând la FCSB: „Cât timp va fi Gigi Becali acolo, Reghe va fi numărul 1. Îl iubește ca pe băiatul lui”.

6 trofeea cucerit Reghecampf ca antrenor: două titluri, o Supercupă și o Cupă a Ligii cu FCSB + Cupa Ligii și Supercupa cu Al-Wahda

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.