Tenis

Simona Halep, performanță uluitoare » Doar 10 jucătoare au mai reușit așa ceva

Simona Halep a trecut de 200 săptămâni petrecute în top 3 WTA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 20 March 2020

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) continuă să își treacă numele în istoria tenisului. Sportiva din România a reușit o nouă performanță incredibilă: a petrecut mai mult de 200 de săptămâni în top 3 WTA.

Mai exact, Simona a ajuns la 201 săptămâni petrecute pe podiumul clasamentului feminin, conform ziare.com. Iar pauza competițională cauzată de coronavirus o va ajuta din acest punct de vedere: până se reia circuitul, Simona va ajunge la 215 săptămâni în top 3.

Locul 11 într-o ierarhie a tuturor timpurilor

Într-un clasament al jucătoarelor cu cele mai multe săptămâni petrecute pe podiumul WTA, Simona ocupă acum locul 11. Lindsay Davenport, Monica Seles, Maria Sharapova, Arantxa Sanchez-Vicario, Martina Hingis, Steffi Graf, Chris Evert, Martina Navratilova și surorile Williams o depășesc pe sportiva româncă.

Inclusă în topul celor mai bune jucătoare de tenis din istorie

Publicația americană The Delite au alcătuit un top 25 al celor mai bune jucătoare din istoria tenisului feminin și au inclus-o pe Simona Halep pe poziția a 24-a. Americanii au scris despre Halep că este „cea mai bună jucătoare de tenis din prezent”. Citește mai multe aici.

REGULI CORONAVIRUS

Citește și alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.