Liga 1

Gigi Becali anunță dezastrul la FCSB: „La revedere, închid tot! Iau 3-4 jucători și mergem la un alt club”

Gigi Becali, finanțatorul FCSB, se gândește să renunțe la echipă dacă nu vor juca în Europa

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 20 martie 2020

Gigi Becali (61 de ani) a anunțat că e gata să renunțe la FCSB, dacă echipa nu se va califica în sezonul viitor al cupelor europene.

„Nu am nevoie de campionat, dacă nu jucăm în Europa. Dacă nu joc la toamnă, la revedere, FCSB! Nu arunc banii în foc. Sau să spună FRF că se pot micșora contractele, să putem rezista un an. Altfel nu poți rezista. Eu nu sunt dispus să pierd 5 milioane de euro pe an.

Iau 3-4 jucători, Coman, Moruțan, Man, Oaidă și Panțîru și îi transfer la un alt club, fac o asociere cu un alt club. Să vedem ce mai putem salva. Dacă vor continua cupele europene, nu ar fi o problemă, dar să vedem dacă participăm. Nu participăm, la revedere.  Pe mine mă interesează doar Europa, unde se fac bani, nu titlul! Ce fac, dau bani la jucatori sa se distreze cu Dinamo, Rapid și Chiajna? Cu CFR? Nu, banii mei nu îi arunc”, a declarat Becali la PRO X.

...despre revenirea jucătorilor la antrenamente: „Nu e adevărat. Făcusem un plan ca să facă zece jucători în două tranșe și să stea la distanță. Să facă duș si ce mai fac ei și apoi să se facă curat. I-am spus lui Meme: «Bă, Mihai, pentru ce să ne pregătim să luăm campionatul. Ce să facem cu el?». Și am renunțat la idee”

FCSB ocupă locul 2 în Liga 1 și e calificată în semifinalele Cupei României, având în continuare șanse foarte mari să obțină calificarea în cupele europene. România va avea 4 reprezentante în sezonul viitor din Europa: 

  • Locul 1 - turul 1 preliminar UCL
  • Locul 2 - turul 1 preliminar EL
  • Locul 3 - turul 1 preliminar EL
  • Locul 4/câștigătoarea Cupei - turul 1 preliminar EL

Când se reia Liga 1

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.