Diverse

EXCLUSIV Ilie Dumitrescu a refuzat transferul care îl putea îmbogăți: „Nu poți sta de vorbă cu o femeie. Cine îți dă înapoi anii ăștia?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 20 martie 2020

Ilie Dumitrescu, fostul atacant al celor de la Steaua, dar și echipa națională a fost invitat la "Pritenii lui Ovidiu", de pe GSP.RO. 

În prezent analist sportiv, "Mister" e decis să nu mai antreneze niciodată, refuzând oferte tentante chiar și din Arabia Saudită.

Acesta și-a început cariera de antrenor în 2001 la Oțelul, iar ultima dată a antrenat acum 10 ani, pe Steaua.

"Când am venit din Grecia, am investit într-un proiect imobiliar foarte mare. Și-atunci am luat o pauză din antrenorat. Am ieșit din circuit. Pe urmă am mai avut oferte din Cipru și din ţările astea în care eu nu mă duc niciodată", spune Ilie.

"Din Arabia Saudită?", a replicat Ovidiu Ioanițoaia. "Indiferent de câștigul financiar, nu pot să-mi iau o bucată din viaţă. 6-8 luni ca să ce? Ca să merg la mall în fiecare zi? Nu pot să-mi tai o perioadă din viaţă. Nu poţi să bei un pahar de vin, nu poţi să stai cu o femeie de vorbă. Nu poţi să faci nimic. Cine-mi dă mie înapoi șase, opt luni sau doi, trei ani? Nu mă interesează!", a răspuns Dumitrescu.

"Aaa, dacă vine o ofertă din Liga 2 sau Liga 3 din Anglia, mă duc cu ochii închiși. Dar am ieșit din circuit, n-am oferte, nici contacte cu impresarii!" 
Ilie Dumitrescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.