Liga 1

CORONAVIRUS. Gică Hagi prevede dezastrul în fotbal: „De asta a amânat UEFA Campionatul European. Toate cluburile își vor reduce bugetul cu 50%”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 20 March 2020

Gică Hagi (55 de ani), patronul celor de la Viitorul, consideră că actuala criză provocată de coronavirus va afecta fotbalul mondial pe termen lung. 

„Suntem în familie, stăm în casă și avem grijă de noi. Suntem la București. Eu creionez ce trebuie să facem după această criză, cum trebuie să ne organizăm. Fac planuri, bineînțeles. Eu plec de la simplu la complicat. Ideea e simplă, cred că acest sezon e compromis pentru toți.Trebuie să ne gândim ce facem în sezonul următor. E o criză mondială, nu doar în Europa. Trebuie să facem analize, această criză va aduce multe minusuri. Cred că și de asta UEFA și-a luat un an termen și a întârziat jucarea acestui campionat european”, a declarat Gică Hagi la TV Digi Sport. 

Gică Hagi prevede pierderi financiare mari

„În momentul de față nu pot avansa nimic, nu pot vorbi după o săptămână. Când voi afla sigur, atunci pot discuta despre asta. Cred că toate cluburile din lume vor scădea totul, bugetul, cu cel puțin 50%. Eu așa cred, toate vor avea pierderi mare. Orice club, din toată lumea”, a opinat Gică Hagi.

VIDEO / #vafibine Campanie GSP: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

„Jucătorii sunt acasă în acest moment, la fel ca toți oamenii din staff. Toți sunt bine. Doi străini au plecat, Zoua și De Nooijer. E opțiunea lor, a fost alegerea lor”
- Gică Hagi

Citește și alte știri despre impactul coronavirusului în fotbal:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.