Tenis

Serena Williams clachează în fața stresului produs de coronavirus: „Fiica mea a tușit și m-am uitat urât la ea”

Serena Williams și Alexis Olympia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 20 martie 2020

Serena Williams (38 de ani, 9 WTA) afirmă că pandemia de coronavirus îi provoacă anxietate și o face să reacționeze impulsiv.

Serena Williams a jucat ultimul meci pe 9 februarie, în duelul de Fed Cup pierdut cu letona Anastasija Sevastova, scor 6-7(5), 6-3, 6-7(4). Americanca a profitat de pauză pentru a petrece mai mult timp cu fiica ei, Alexis Olympia Ohanian Jr. Întreruperea sezonului, cauzată de coronavirus, nu a afectat-o inițial, considerând-o o vacanță prelungită, dar stresul și pericolul contaminării au dus stresul la un nivel extrem de ridicat.

VIDEO / Informații importante despre pandemia de coronavirus

Serena Williams: „M-am uitat urât la fiica mea”

„Vreau să vorbesc despre experienţa mea cu corona. A început cu mine simţind ceva de genul: «Nu mă poate afecta».  Apoi, Indian Wells a fost anulat şi mi-am spus: «OK, este ciudat, dar am ceva timp liber şi mă voi bucura de el». Şi acea anulare a fost urmată de alta şi tot aşa, şi toate au dus la anxietatea pe care o simt acum. 

Respect distanţarea socială de ceva timp, probabil de două săptămâni, şi fiecare lucru mic mă înnebuneşte. Şi când spun anxietate mă refer la faptul că stau ca pe ace. De fiecare dată când cineva tuşeşte sau strănută în apropierea mea simt că înnebunesc. Mi s-a întâmplat și cu fiica mea. A tuşit. M-am enervat şi m-am uitat urât la ea. I-am arătat privirea de «Serena nervoasă», iar apoi m-am întristat. Mă gândeam: «Este OK? Este ceva în neregulă cu fiica mea? Pot face ceva?»”, a mărturisit Serena Williams conform CNN.

Citește și alte știri din tenisul mondial:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.