Campionate

Neymar și-a făcut bagajele și îi spune ADIO lui PSG! Presa din Spania, detalii despre revenirea la Barcelona

Neymar vrea să plece de la PSG // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 21 martie 2020

Barcelona se pregătește pentru noul sezon, iar unul dintre principalele obiective ale catalanilor este aducerea lui Neymar (28 de ani). Mai ales că și atacantul brazilian își dorește asta.

Cotidianul catalan Sport publică pe prima pagină detalii legate de revenirea atacantului brazilian pe Camp Nou. „Neymar spune din nou da! Apropiații fotbalistului brazilian au anunțat-o deja pe Barca că acesta își dorește să revină în vară. Vedeta e dispusă să apeleze la toate metodele de presiune necesare pentru a pleca de la PSG”, scriu spaniolii. 

PSG i-a stabilit prețul lui Neymar

Neymar a fost aproape de transferul lui Neymar și-n vara lui 2019, dar nu a ajuns la un acord cu PSG. Acum, clubul francez pare dispus la negocieri, iar conducătorii i-au stabilit deja prețul: 150 de milioane de euro, cu 72 de milioane mai puțin decât suma pe care PSG i-a plătit-o Barcelonei în 2017. Mai mult, relațiile dintre Neymar și șefii clubului din Paris sunt tot mai reci. Jurnaliștii brazilieni anunță că atacantul a primit în februarie o ofertă de prelungire a contractului, dar încă nu a răspuns și se pare că așteaptă finalul sezonului.

160.000.000 de euroeste cota lui Neymar, potrivit transfermarkt

Neymar, care a mai jucat la Santos și Barcelona, este cel mai scump transfer din istorie. PSG a plătit 222 de milioane de euro în vara lui 2017, suma reprezentând clauza de reziliere a contractului cu Barcelona. 

18 goluriși 10 pase de gol are Neymar în 22 de meciuri jucate în acest sezon pentru PSG

Citește mai multe știri de Barcelona:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.