Liga 1

VIDEO Imagini fabuloase! Gigi Becali, față în față cu „fratele mai mic”: „Să nu te mai văd în sutien” + „Virgil e servitorul meu?!”

Gigi Becali și Mihai Bendeac

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 21 martie 2020

Gigi Becali (61 de ani), patronul FCSB, a fost o sursă de inspirație pentru actorul Mihai Bendeac (37 de ani), care a decis să-l imite în mai multe emisiuni.

În trecut, actorul și-a făcut curaj și a mers la o întâlnire cu patronul FCSB chiar la palatul din Aleea Alexandru. Îmbrăcat la fel ca omul de afaceri și cu o sorcovă în mână, Bendeac s-a distrat cu Becali, între cei doi având loc un schimb de replici amuzante. 

Mihai Bendeac: „Am venit cu sorcova și cu un cadou. V-am adus niște zaruri că am înțeles că sunteți cel mai bun la table din România. Și vă spun ceva. Sunt măsluite” 
Gigi Becali: „Tu ești fratele meu mai mic” 

Mihai Bendeac: „Da, că sunt mai tânăr”
 Gigi Becali: „Bă, dacă te mai văd cu sutien.... Nu te mai țin de frate mai mic” 

Gigi Becali: „Virgil e servitorul meu?!”

Ulterior, cei doi s-au plimbat prin palatul lui Gigi Becali. „Când m-am pus pe scaunul ăsta am început să mă simt mai bogat. Scaunul îți dă o putere... Kapetanos, afară!”, a spus Bendeac, provocându-i lui Becali o criză de râs. 

„A costat vreo 10 milioane de euro casa asta” 
Gigi Becali 

Ulterior, cei doi s-au întâlnit și cu Virgil Becali, vărul lui Gigi. 

Gigi Becali: „Hai să-l vezi și pe Virgil. E vărul meu. Stă cu mine din respect. Păi, crezi că Virgil e servitorul meu? Crezi că-i zic eu «Băi Virgile, fă aia, fă aia...». Cum să-i zic așa ceva?”
Mihai Bendeac: „Păi, acum am cunoscut omul. Am înțeles” 

Cei doi s-au distrat citind ziare și rupându-le. „Parcă suntem Mircea Badea”, a spus Bendeac, în timp ce el și Gigi au continuat turul casei patronului de la FCSB. La final, actorul a plecat cu o cruce și cu un tablou cu Gigi Becali.

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.