Liga 1

FCSB. Gigi Becali, în război cu Mihai Rotaru: „A apărut peste noapte în fotbal cu o echipă direct în Liga 2 și vrea să se certe cu mine?”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 21 martie 2020

Rivali în campionat, acolo unde se luptă pentru titlu, Gigi Becali, patronul FCSB, și Mihai Rotaru, finanțatorul Craiovei, se află și într-un război al declarațiilor. 

Gigi Becali a venit cu o replică dură omul de afaceri din Craiova, după ce a fost acuzat că se laudă cu donațiile pe care le face pentru a-i ajuta pe medicii care luptă contra pandemiei de coroanviurs. 

„Nu am chef să mă mai cert și cu acest Rotaru, care a apărut peste noapte în fotbal. Să fie sănătos și să spună ce vrea! Eu nu am intrat în fotbal direct cu o echipă în Liga 2 (n.r aluzie la faptul că CSU Craiova a fost primită de FRF direct în Liga 2). Ce vreți să fac eu? Rotaru trimite săgeți către mine pentru că mă laud eu, dar el ce a vorbit pe la televizor? Nu a vorbit tot de donații? Însă nu mai contează acum ceea ce spune deoarece nu mă interesează să intru cu el în polemici. 

Vorbește și el ca să se afle în treabă. Nu o să mă opresc aici cu donațiile și voi ajuta cât pot eu de mult. Pot să fiu atacat pentru ceea ce fac, dar eu o fac doar din dragoste pentru poporul meu. Îi transmit lui Rotaru să fie sănătos, dar eu nu am timp acum să mă cert cu el”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.

 Ce spus Mihai Rotaru

Într-o intervenție la TV, Mihai Rotaru l-a criticat pe Becali pentru că se laudă la televizor cu donațiile pe care le face.

 „Ați auzit vreodată că cineva a donat un bloc operator? Ați auzit de o donație pentru spitalul «Victor Babeș» din Craiova? Știați că cineva a dat bani pentru spitalul de copii? Mi-ar fi rușine să mă apuc la televizor să spun că am făcut donații”, a declarat Mihai Rotaru la TV Digi Sport. 

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.