Liga 1

Cum se protejează Victor Pițurcă de coronavirus: „Am un puț în curte cu apă bună” + „E important să avem făină, mălai”

În 3 rânduri Victor Pițurcă a fost selecționerul României: iunie 1998 - decembrie 1999, decembrie 2004 - aprilie 2009 și iunie 2011 - octombrie 2014

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 21 March 2020

Victor Pițurcă, 63 de ani, fostul antrenor al CS Universității Craiova, a dezvăluit care sunt activităției familiei sale în perioada carantinei cauzată de pandemia de coronavirus.

„Stau în casă, nu fac mare lucru. Ce ar trebui să facă toţi cei care îşi pot permite să stea acum acasă. Stau cu familia. Încercăm să trecem peste această perioadă cu un program bine pus la punct.

Ne-am făcut şi noi nişte provizii, suntem 8 in familie. E important să avem făină, mălai, noi avem şi o fermă, mai luăm un pui. Dar nu ne-am făcut provizii masive. Am mai luat nişte sticle de apă, dar noi avem şi puţ în curte şi are apă bună. Puţul e la 200 de metri adâncime”, a declarat Pițurcă la TV Digi Sport.

  • Pițurcă a antrenat-o ultima dată pe Craiova, în perioada septembrie - decembrie 2019

FRF, LPF și cluburile din Liga 1 au ajuns la un acord: cele două variante de continuare a sezonului

La finalul ședinței de miercuri, 18 martie, FRF, LPF și cluburile din Liga 1 au convenit asupra a două scenarii în care competiția ar putea fi dusă la capăt, cazuri în care salariile fotbaliștilor ar rămâne neatinse și drepturile TV ar fi achitate conform contractului, fără sancțiuni din partea televiziunilor. (detalii, AICI)

Citește și alte știri despre coronavirus:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.