Diverse

Începe bilanțul negru în România » Primele două decese de la apariția coronavirusului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 22 martie 2020

Duminică, 22 martie, România a înregistrat primele două decese din cauza coronavirusului: un pacient în vârstă de 67 de ani din Craiova și altul de 74 de ani din București. Ambii sufereau de boli cronice.

UPDATE 13:00

Încă un român a decedat din cauza infectării cu COVID-19, anunță Grupul de Comunicare Strategică: „Al doilea pacient, în vârstă de 74 de ani, era internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Dr. Victor Babeş – București, transferat de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, având o boală cronică preexistentă pentru care se afla în programul de dializă”.

Între timp, în țara noastră au fost confirmate 433 de persoane infectate cu coronavirus.

Știrea inițială

Primul pacient decedat a fost confirmat cu coronavirus pe 18 martie și era internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Craiova, unde fusese transferat din Filiași, informează Libertatea.

„Este vorba de pacientul în vârstă de 67 de ani confirmat cu COVID-19 pe 18.03.20 la UPU din cadrul Spitalului Filiași și transferat în aceeași dată la SCBI Craiova. Pacientul avea afecțiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer)”, a transmis duminică dimineață Grupul de Comunicare Strategică.

Toate detaliile despre evoluția cazurilor de coronavirus în România sunt AICI!

Citește și:

MAI, ordonanță militară: deplasările în afara locuințelor, restricționate. Mall-urile, închise. Textul integral

Mesaj dur după OUG privind salariile jucătorilor: „Știți doar să stați cu mâna întinsă” + De ce premierul Orban a avut replica: „Vi s-ar părea normal ca statul să achite salariile la FCSB?!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.