Campionate

Acuze de tratament preferențial, după ce Dybala a fost depistat cu coronavirus: „Încetați dracului cu povestea asta!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 22 March 2020

Paulo Dybala (26 de ani) și iubita lui Oriana Gabriela Sabatini (23 de ani) au fost despitați pozitiv cu COVID-19. Selvaggia Lucarelli, o reputată jurnalistă din Italia, acuză că cei doi au avut un tratament preferențial din partea autorităților. 

Italia a trecut printr-o nouă zi neagră, cu 651 de oameni morți din cauza coronavirusului. Bilanțul total al victimelor a ajuns la 5.476, iar cetățenii din Peninsulă sunt la capătul puterilor. Selvaggia Lucarelli nu a mai suportat și a avut o ieșire dură.

Tratament preferențial în fața coronavirusului?

„Cer explicaţii! De ce Dybala, prietena lui şi o altă persoană au fost testate, în timp ce în Lombardia sunt muribunzi pentru care nu există teste? Vreau să ştiu de ce există metode preferenţiale pentru VIP-uri, indiferent că sunt fotbalişti, copii de vedete sau politicieni. Sănătatea nu ar trebui să acorde privilegii şi mă scoate din minţi să ştiu că sute de persoane suferă şi nu primesc ce au nevoie.

Există vreo posibilitate de a face aceste teste la privat? Spuneţi-mi şi mie. Sau doar Dybala trebuie să ştie? Dacă Juventus l-a ajutat să facă testele la o clinică privată, să ştim şi noi care este aceea şi cât costă. Încetaţi dracului cu această poveste! Trebuie să fie pentru toţi sau pentru nimeni”, a scris Selvaggia.

Selvaggia Lucarelli

Citește și alte știri despre cum e afectată Italia de coronavirus:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.