Liga 1

FCSB. Gigi Becali, contrat din interiorul echipei: „Nu umbla la salarii!”

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 24 March 2020

Gigi Becai, patronul FCSB, se gândește la tăierea salariilor jucătorilor săi, din cauza pandemiei de coronavirus, și este contrat din interiorul clubului.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al celor de la FCSB, a vorbit despre contractele de la echipa roș-albastră și spune că, pentru moment, trebuie așteptat pentru a vedea în ce direcție merg lucrurile în România.

„Haideți să așteptăm. Nu trebuie umblat la salarii! Trebuie să stăm două luni de zile să vedem ce se întâmplă. Încă n-ar trebui umblat la salariile jucătorilor. Abia după două luni, jucătorii și conducătorii ar trebui să se așeze la masă și să renegocieze salariile

Privind realist, eu nu cred că statul se va putea implica, atât la fotbal, cât și la handbal. Salariile fiind foarte mari”,  a declarat Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

Gigi Becali vrea salarii mai mici

Patronul FCSB a vorbit, la începutul stării de urgență din România, că, dacă nu se joacă fotbal, jucătorii ar trebui să aibă salarii mai mici în perioada următoare .„Fotbalistul trebuie să câștige bani dacă muncește. Dacă nu muncești, nu câștigi bani. E caz de forță majoră și se vor face niște reguli ca să dăm cât putem noi.  Dacă nu se prestează muncă cum să plătești?”, a declarat Becali pentru sursa citată.

VIDEO Gigi Becali anunță dezastrul la FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.