Campionate

Dezastru în Bundesliga! După tăierea salariilor, pleacă și sponsorii!

Fanii lui Paderborn Bundesliga // sursa: Getty

Articol de Daniel Scorpie  —  miercuri, 25 martie 2020

Nu mai puțin de 13 cluburi profesioniste și-ar putea pierde sprijinul firmei care își face reclamă pe tricouri. O casă de pariuri s-ar retrage de la echipa de primă ligă germană, Paderborn și trei echipe din 2. Bundesliga.

Reducerea drastică a salariilor în această perioadă de criză e în Germania și efectul loviturii primite din partea sponsorilor. 

Potrivit tabloidului Bild, 13 cluburi profesioniste și-ar putea pierde sprijinul din partea firmelor care-și fac reclamă pe tricouri. Este vorba despre casa de pariuri „Sunmaker”, care susține echipe din primele trei divizii. Între acestea se numără Paderborn din 1. Bundesliga, trei din 2. Bundesliga, SV Wehen, Sandhausen și VfL Osnabrück, și încă opt din a treia ligă, Preußen Münster, Würzburg, Mannheim, Zwickau, Halle, Hansa Rostock, Magdeburg plus Jena.

Preußen Münster riscă falimentul!

Casa de pariuri cu sediul în Malta suferă teribil după oprirea majorității evenimentelor sportive din lume, mai ales a fotbalului, cifra de afaceri prăbușindu-se în ultimele două săptămâmi. „Nu știm dacă înțelegerea, ce expiră la 30 iunie și care trebuia extinsă, mai este de actualitate. Riscăm să ajungem în colaps”, a avertizat și Bernd Niewöhner, directorul financiar al lui Preußen Münster.

MAI, ordonanța militară nr. 3: când și cum mai putem părăsi locuințele!

Citește și alte știri despre fotbalul din Germania:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.