Box

Mike Tyson, detalii picante despre aventurile din tinerețe: „Făceam sex cu mamele, surorile și verișoarele prietenilor! Eram un animal cu bani”

Mike Tyson // FOTO: Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 25 March 2020

Mike „Ironman” Tyson (53 de ani), unul dintre cei mai mari pugiliști din istorie, a dat mai multe declarații controversate despre aventurile sale.

„În Las Vegas aveam acces VIP în toate cluburile de noapte. Aveam o prostituată care era iubita mea. Când eram tânăr eram un animal cu bani. Ofeream bani la toată lumea. Petreceam cu toți și făceam sex cu mamele, surorile și verișoarele lor. Orgii... În plus, am cumpărat multe mașini pentru fete.

Eram nebun. Eram foarte bolnav și nu știam asta. Acum încerc să fiu umil, să nu mai fiu persoana care eram în trecut.”, a declarat Mike Tyson în podcastul „Hotboxin”.

Mike Tyson, cel mai tânăr campion mondial

Mike Tyson și-a început cariera în 1985, fiind considerat unul dintre cei mai buni pugiliști din istorie. S-a retras în 2005. Tyson fost campion mondial la categoria grea la 20 de ani, fiind în cel mai tânăr din istorie. În 1992 a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol, fiind eliberat pentru bună purtare după 3 ani.

50 de victoriiîn 58 de meciuri are Mike Tyson, 44 fiind prin KOLa

începutul carierei, „Ironman” Tyson a stabilit un record greu de egalat: a câștigat primele 19 meciuri prin KO, 12 dintre ele în prima rundă. În 1986 a câștigat prima centură, WBC, și în 1987 a adăugat și centurile WBA și IBF. A fost primul și singurul pugilist care a deținut la categoria grea centurile WBA, WBC și IBF.

VIDEO » Klaus Iohannis anunță noi măsuri: plata ratelor la bănci, amânată până la sfârșitul anului! 

Citește și alte știri din box:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.