Campionate

CORONAVIRUS / Uli Hoeness, poziție categorică: „Cine avansează date este un șarlatan”

Hoeness a cucerit 3 Cupe ale Campionilor ca jucător al lui Bayern

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 26 March 2020

Uli Hoeness (68 de ani), fostul conducător al lui Bayern Munchen, i-a criticat pe cei care înaintează în aceste zile date în spațiul public la care ar trebui să se reia competițiile sportive, în contextul pandemiei de coronavirus.

Cine avansează date pentru reluarea campionatelor este un şarlatan! Paradigma se va schimba puţin. Nu-mi mai pot imagina transferuri de 100 de milioane de euro. Datele afacerii vor fi afectate şi, mai mult ca sigur, vom avea o lume nouă în fotbal", a declarat acesta pentru Kicker.

De unde ar fi pornit pandemia COVID-19 în Spania și Italia: „Nu au existat controale. A fost teribil”

Papu Gomez (32 de ani, mijlocaș ofensiv), starul celor de la Atalanta, a vorbit despre pandemia de coronavirus și și-a exprimat opinia cu privire la declanșarea crizei COVID-19 în Spania și Italia, cele mai afectate țări europene de virusul provenit din China.

Pe scurt, Gomez consideră că partidele din „optimile” Champions League dintre Atalanta și Valencia (8-4 la general pentru italieni) ar fi catalizat răspândirea virusului. Partida disputată în Italia s-a jucat cu stadionul arhiplin, în timp ce meciul din Spania s-a desfășurat cu porțile închise. (detalii, AICI)

Citește alte știri despre coronavirus:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.