Liga 1

EXCLUSIV / Război la FCSB! Anamaria Prodan vs. Gigi Becali: Dennis Man și Darius Olaru, la mijloc » S-a trecut la amenințări

Anamaria Prodan nu este de acord cu propunerea lui Gigi Becali de a înjumătăți salariile și le recomandă jucătorilor pe care îi reprezintă să nu semneze

Articol de Justin Gafiuc, Marius Mărgărit  —  Thursday, 26 March 2020

După ce a anunțat că va reduce salariile jucătorilor cu 50%, Gigi Becali, 61 de ani, finanțatorul FCSB, s-a confruntat cu opoziția mai multor fotbaliști. Iar câțiva dintre aceștia sunt reprezentați chiar de agentul Anamaria Prodan (47), care i-a îndemnat să nu semneze înjumătățirea contractelor.

Printre cei mai importanți fotbaliști de la FCSB impresariați de Anamaria Prodan se numără Dennis Man (21 de ani, extremă dreapta) și Darius Olaru (22, mijlocaș ofensiv). Paradoxal, cei doi se află și pe lista preferaților lui Gigi Becali, însă acum sunt prinși la mijloc într-un conflict de interese.

FCSB / Anamaria Prodan își îndeamnă jucătorii să nu accepte propunerea lui Gigi Becali

Conform surselor GSP.RO, jucătorii care nu vor să accepte înjumătățirea contractelor au fost deja amenințați că vor fi trimiși la echipa a doua. Public, Becali a afirmat la TV că va încerca să le reducă salariile „disidenților” cu 60%, ca pedeapsă pentru „lipsa de caracter”.

Astăzi, semnează documentele 6-7 jucători. Ceilalți care nu vor să accepte, rămân cu 40% din salariu, nu cu 50%, pentru că îmi permite Codul Civil. Și atunci o să le dau și peste nas. Cine nu are caracter, îi dau și mai puțini bani”, a spus Becali, la Pro X.

De asemenea, patronul FCSB l-a invocat și pe Man atunci când a vorbit despre jucătorii în care are cea mai mare încredere: „Mi-am dat seama că am jucători de mare caracter. Primul a fost Tănase, căpitanul echipei, el mi-a spus că își respectă promisiunea și că semnează imediat. Mă mai interesează Coman și Man, pentru că am investit în ei”.

FCSB apelează la șomajul tehnic

Este vorba despre Marko Momcilovic (32 de ani, fundaș stânga), Adi Popa (31, extremă dreapta)- jucători care își încheie contractul cu vicecampioana României en-titre în vară - și Cristi Bălgrădean, portar care a semnat deja cu rivala CFR Cluj.

„Păi, ce să fac? Le scad salariile cu 50%. Eu nu le dau banii familiei mele lor. Iar Bălgrădean va intra în șomaj tehnic, n-am de ce să-l plătesc în continuare. Adi Popa și Momcilovic la fel, ei oricum își termină contractele cu noi în vară”, a declarat Becali.

Lovitură pentru FCSB: Gigi Becali a pierdut definitiv procesul la FIFA

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.