Liga 1

Jucătorii FCSB au cedat: salarii tăiate până în septembrie! » Florin Tănase acuză Gazeta, deși Gigi Becali a confirmat dezvăluirile redacției: „Ziar mincinos!” :)

Florin Tănase, căpitanul FCSB, a vorbit cu Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 martie 2020

Atacantul Florin Tănase (25 de ani) a dezvăluit că jucătorii de la FCSB au acceptat ce patronul Gigi Becali să reducă salariile până în septembrie 2020, din cauza pandemiei de coronavirus, deși o parte dintre ei nu doreau asta (DETALII). Căpitanul bucureștenilor simte că a fost prins într-o conspirație. 

Căpitanul roș-albaștrilor a fost cel care a negociat direct cu Gigi Becali, în numele jucătorilor. Tănase a precizat că a obținut o reducere de termen până la care salariile să fie diminuate: toți fotbaliștii vor avea contractele reduse până în septembrie 2020, și nu până în ianuarie 2021, cum ar fi vrut inițial patronul. 

„Eu si colegii mei am inteles situatia dificila in care ne aflam cu totii si am decis, prin acceptarea unei reduceri salariale temporare, sa oferim ceva inapoi clubului care ne plateste si pentru care ne dorim cu totii sa facem performante. In calitate de capitan al echipei, am fost cel care i-a reprezentat pe jucatori in discutiile pe aceasta tema cu patronul, care a propus reducerea salariilor pana in ianuarie 2021. La insistentele mele, a acceptat ca aceasta perioada sa se diminueze pana in luna septembrie 2020”
- Florin Tănase, căpitan FCSB

Florin Tănase acuză Gazeta

Deși patronul Gigi Becali a confirmat dezvăluirile Gazetei Sporturilor, recunoscând conflictul de pe Whatsapp și faptul că nu toți jucătorii au vrut să-l urmeze pe Tănase, „decarul” FCSB are altă variantă. Consideră că e acuzat pe nedrept și vede interese obscure la mijloc: 

„De aici si pana a scrie, insa, ca am fost numit tradator de catre coechipieri, este cale lunga. In plus, este o ofensa extraordinara adusa mie de catre un ziar care ar trebui sa fie respectabil! 

Este pacat sa vad cum anumiti jurnalisti, care probabil actioneaza la comanda unor persoane cu diferite interese, isi permit sa publice asemenea articole mincinoase, care aduc atingere demnitatii mele. Asadar, va rog sa nu luati in considerare informatiile mincinoase aparute in Gazeta sporturilor de astazi si sa aveti garantia ca intre mine si colegii mei nu au existat discutii de genul celor relatate. Mai mult, consider ca atat eu, cat si colegii mei, pentru faptul ca suntem dispusi sa renuntam la sume considerabile din contractele noastre, ar trebui sa fim tratati cu respect si consideratie!”, a scris Florin Tănase pe Facebook.

Gigi Becali, mândru de Florin Tănase

„Eu am vorbit și mi-am dat seama că am jucători de mare caracter. Nu toți! Să vedem. Primul care a acceptat, iar pentru asta din toată inima mea îl respect și îi mulțumesc, a fost căpitanul Florin Tănase. Am vorbit cu el și a zis « Da, nea Gigi, eu semnez!». 

Ceilalți... că fac, că dreg, ce vorbeau ei pe grup. Tănase a zis «Nea Gigi, eu am promis. Ăia văd că nu știu ce fac, că vals tango. Eu vin. Am promis, mâine vin și semnez».

Vreau neapărat doi jucători să mai aibă caracter: Coman și Man. Vreau să fie recunoscători. Coman a zis că semnează fără să se uite. Și pe urmă au sunat Vână, Crețu, Ovidiu Popescu.
 

Ceilalți care nu vor să accepte, rămân cu 40% din salariu, nu cu 50%, pentru că îmi permite Codul Civil. Și atunci o să le dau și peste nas. Cine nu are caracter, îi dau și mai puțini bani
Gigi Becali, azi dimineață, la TV Pro X

VIDEO » România a depășit pragul de 1.000 de persoane infectate 

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.