Stiri extrasport

Daniel Ghiță, reacție nervoasă la adresa Guvernului: „Fugiți, lașilor, lăsați poporul in mizerie”

Daniel Ghiță

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 26 martie 2020

Daniel Ghiță, kickboxer-ul român de 38 de ani, a postat pe contul său de Facebook un mesaj dur la adresa Guvernului României.

Daniel Ghiță a avut o reacție nervoasă pe contul său de Facebook. Sportivul acuză Guvernul României pentru incompetența din timpul crizei de coronavirus și îl laudă pe Vladimir Putin. 

„Aici, aveți dovada de incompetența acestui GuWerner sau Guvernul Zero! Fugiți lașilor, lăsați poporul in mizerie, dacă nu puteți fura bani publici. Costache a demisionat în plină pandemie! Nici acum nu vă satură Dumnezeu să aveți putere și contracte pe bani publici?
Pe de altă parte, Liderul Putin vizitează infectații de Covid 19! Mai îți trebuie comentariu? Când ati văzut voi că Iohanis face așa gest ? Citește fițuicile alea mediocre, fără emoții. Trimite tancurile și armata, în loc să arate umanitate!
Nu sunteți în stare să gestionați o criză și să vă asumați ceva: sunt alții de vină de incompetența voastră! Rușine! Poporul român au ajuns doar sclavii voștri...”, a scris Daniel Ghiță pe Facebook.

Mesajul lui Daniel Ghiță

Citește și alte știri despre coronavirus:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.