Stiri extrasport

Dani Alves a reacționat vehement la adresa președintelui Braziliei: „De ce ocupi o poziție socială?”

Dani Alves

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 26 March 2020

Dani Alves (36 de ani) a criticat atitudinea președintelui Braziliei, Jair Bolsonaro (65 de ani), în plică criză de coronavirus.

Fostul fundaș dreapta al Barcelonei a postat miercuri pe contul său de Instagram un mesaj, în care își arată nemulțumirea la adresa lui Jair Bolsonaro, președintele Braziliei. Dani Alves critică modul în care președintele gestionează situația privind pandemia de coronavirus. 

Dani Alves: „N-ar trebui să ignorăm situația”

Căpitanul Braziliei a răbufnit la adresa președintelui Jair, care declarase cu câteva zile înainte că acest virus nu este periculos, iar „în cel mai rău caz, voi avea o răceală”. 

Am putea, ca țară, să fim o putere mondială, dar imediat m-am gândit: cum, dacă nouă nu ne pasă unul de celălalt? N-ar trebui să ignorăm situația, mai ales că încă nu există tratament pentru asta. Multe familii se luptă să combată pandemia, iar dumneavoastră ar trebui să vedeți asta. 

Știu că este o problemă serioasă, știu că societatea suferă de calitatea vieții, știu că sunt familii numeroase care au nevoie de mâncare și nu au bani, sunt conștient de o mulțime de dificultăți pentru că am trecut și eu prin ele. 

Pentru ce servești? De ce ocupi o poziție socială? Sau ce contează cu adevărat? Care este frica ta?

Mesajul lui Dani Alves

Citește și alte știri despre coronavirus:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.