Stiri extrasport

CORONAVIRUS. Gabi Balint, mesaj-manifest pentru clasa politică: „Mă dezgustă un lucru”

Gabi Balint e dezamăgit de politcienii din România

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 27 martie 2020

CORONAVIRUS / Gabi Balint (57 de ani), fostul mare jucător al Stelei și al echipei naționale, nu înțelege de ce oamenii din România nu respectă restricțiile impuse de autorități și continuă să iasă afară din case. 

„Nu prea există disciplină în țara noastră. Am văzut mulți oameni care se plimbă pe străzi, am văzut cozi de mașini pe bulevardele din București, ceva incredibil. 

Chinezii au scăpat în trei luni pentru că au fost disciplinați și au urmat îndemnurile specialiștilor. Așa cred că ar trebui să facem și noi. Cum s-a întâmplat și în Italia și Spania, până nu ne lovește, nu ne potolim.

În momentul în care toată lumea va rămâne în casă, atunci se poate rupe lanțul. Asta va dura două-trei săptămâni. Să nu creadă că azi intră toată lumea în casă și mâine se termină. Trebuie să treacă o perioadă, dar, cât timp oamenii sunt pe stradă, virusul va circula”, crede Balint. 

Gabi Balint, mesaj pentru clasa politică: „Mă dezgustă un lucru”

„E un lucru care, sincer, mă dezgustă zilele astea. E momentul ca partidele politice să nu se mai considere Steaua, Dinamo, Rapid sau Craiova. Trebuie să înțeleagă că ei reprezintă România, ei sunt echipa națională în momentul ăsta. Ei trebuie să lupte împreună.

M-am săturat să aud că cei care au fost înainte n-au făcut nimic, iar ceilalți să zică același lucru de cei care sunt acum la conducere. Trebuie să fie uniți în momentele acestea! Nu mă consider un om care se pricepe la politică, dar sunt român și îmi pasă de țara mea. Sper să se trezească acești oameni și să demonstreze că sunt buni politicieni, a spus Balint, la TV Digi Sport. 

„Vrem fapte, nu vorbe sau acuze. Vrem să se vadă ceva. Și noi, când intram pe teren, dovedeam ceva. Nu am câștigat toate meciurile, am mai și pierdut, dar am muncit, am alergat, ne-am străduit. Asta vreau să văd!” - Gabi Balint

VIDEO // În vreme de carantină, fostul internațional Gabi Balint cânta la muzicuță

Citește și alte știri despre coronavirus:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.