Liga 1

EXCLUSIV VIDEO Viorel Moldovan confirmă legătura cu George Maior, fostul șef al SRI: „E fratele meu mai mare. Fără relații nu ajungi nicăieri! Cum credeți că se numesc antrenorii?”

George Maior, în dreapta, alături de Barack Obama, fostul președinte SUA

Articol de Răzvan Cîrceag  —  Friday, 27 March 2020

Viorel Moldovan (47 de ani), antrenorul Chindiei Târgoviște, a vorbit la GSP Live despre un mit care circulă în lumea fotbalului românesc, și anume o presupusă relație de rudenie dintre tehnician și George Maior, fostul director al Serviciului Român de Informații. 

Întrebat de către moderatorul GSP Live despre relația de rudenie cu fostul șef SRI, cel care conform zvonurilor l-ar fi ajutat și în cariera de antrenor, Moldovan a spus:  

„Nu sunt finul lui George Maior, sunt mai mult de atât. George Maior este fratele meu mai mare, este prietenul meu foarte bun și ne știm de foarte mult timp. Atât și nimic mai mult, nu aș vrea să mai dezvolt subiectul. Nu mă laud, dar dacă lumea e curioasă... Ne știm de foarte mult timp, și el e bistrițean.  

Nu sunt pilos, până la urmă lumea trebuie să știe că fără anumite relații nu poți să ajungi nicăieri. Cum se decid antrenorii? Cineva trebuie să te recomande, cineva trebuie să aibă o relație cu persoana respectivă. Și nu numai la antrenori, în orice domeniu. Te duci la un interviu, cum te angajează unu și altul, când să spunem ai același nivel valoric cu ceilalți. Asta e situație, e de când lumea și pământul. Nu mă consider un pilos, dacă era așa poate eram mai sus”, a declarat Viorel Moldovan la GSP Live. 

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.