Campionate

Demisie de ultim moment la echipa lui Ianis Hagi

Ianis Hagi, Rangers // Sursa: Getty

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 27 March 2020

Președintele lui Glasgow Rangers, Dave King (64 de ani), și-a dat demisia din funcție, după 20 de ani, în locul său fiind numit Douglas Park.

Dave King se gândea să demisioneze din funcția clubului scoțian încă din luna noiembrie, iar acum a făcut acest lucru. Născut în Johannesburg, Africa de Sud, unde se află izolat, King spune că a luat decizia din cauza pandemiei de coronavirus. Nu înainte de a se asigura de formarea unei echipe competente, cu sarcini precise care să controleze clubul.

Douglas Park este cel care va conduce clubul din Ibrox în această perioadă de criză. 

Dave King, omul-cheie de la Rangers

Omul de afaceri în vârstă de 64 de ani a fost o figură cheie în preluarea controlului asupra clubului Rangers, în mandatul căruia a fost adus și Ianis Hagi, împrumut de la formația din Beglia, Genk.

Steven Gerrard (stânga) și Dave King (dreapta) // Sursa: Getty

 „Mulțumesc tuturor suporterilor, conducerii clubului și consiliului de administrație pentru sprijinul magnific pe care l-am primit. Din nefericire, plecarea mea coincide cu criza provocată de coronavirus, dar sunt liniștit că echipa noastră a luat măsuri de așa natură încât să se descurce cu orice întâmpinăm. Am luat în calcul să mai rămân director până la finalizarea crizei, dar asta nu este practic posibil”.

Dave King

CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea:

Citește și alte știri despre 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.