Liga 1

Gluma lui Mario Camora despre Dan Petrescu: „El stătea izolat și în timpul campionatului” :)

+12 Foto
Dan Petrescu e un fanatic al analizelor tehnico-tactice

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 martie 2020

Mario Camora (33 de ani), căpitanul lui CFR Cluj, a oferit detalii despre cum își petrece perioada de izolare cauzată de pandemia de coronavirus. 

„E o situație atipică, sperăm să trecem cât mai repede peste această problemă. Am o bandă de alergat, mă mai mișc prin casă. Ca jucători, stăteam foarte puțin timp pe acasă, acum mai recuperăm. Sper din suflet să fim din nou pe teren. Sperăm să scriem o nouă pagină de istorie pentru CFR Cluj și să cucerim al treilea titlu la rând.

A fost fantastic ce am făcut în cupele europene, a fost un exemplu pentru toată România. Am făcut un meci foarte foarte bun la Sevilla, dar VAR-ul ne-a anulat acel gol. Suntem mândri de ce a realizat echipa, toată lumea a ieșit cu capul sus din această competiție”, a spus Mario Camora, la TV Digi Sport. 

Mario Camora: „Dan Pătrescu stătea izolat și în timpul campionatului” :)

Între o ședință de alergat pe bandă și o sesiune de teme cu fiul său, portughezul a făcut și o glumă despre Dan Petrescu, antrenorul campioanei en-titre.

În timpul campionatului, Dan Petrescu era oricum izolat în biroul lui. Se uita la atâtea meciuri”, a glumit portughezul. 

GALERIE FOTO // Parcurile din București, închise din cauza pandemiei de COVID-19

VIDEO // CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește și alte știri despre Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.