Nationala

Mario Camora, soluție pentru Mirel Rădoi: „Am trimis actele la MTS, mi-ar plăcea să joc pentru România la EURO” » Îl vrei la națională?

Mirel Rădoi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 28 March 2020

Mario Camora (33 de ani), căpitanul lui CFR Cluj și unul dintre cei mai reprezentativi străini trecuți prin „Gruia”, spune că e pe ultima sută de metri cu dobândirea cetățeniei române.

Cum discuțiile despre o posibilă convocare a acestuia la echipa națională datează deja de mai multă vreme, Camora afirmă cu sinceritate că și-ar dori să îmbrace tricoul României și așteaptă un semn de la Mirel Rădoi.

„La începutul lui februarie, am trimis actele la Ministerul Tineretului și Sportului. Am trimis documentele, nu mai depinde de mine acum. Mi-au spus că va dura între 3 și 6 luni. 

Oricum, eu voi locui aici după ce voi termina fotbalul. Dacă aș merge la națională, m-aș bucura. Această țară minunată mi-a dat totul, mi-ar plăcea să port tricoul naționalei și să mergem la EURO”, a spus Camora, la TV Digi Sport.

Mario Camora, fundaș în vârstă de 33 de ani, evoluează pentru CFR Cluj din 2011. În 2021, portughezul ar împlini 10 ani de când evoluează pentru „feroviari”.

Mario Camora își dorește să evolueze pentru naționala României

9 goluriîn 328 de meciuri are Camora la CFR Cluj, pentru care evoluează încă din 2011

Citește și alte știri de actualitate din fotbal:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.