Stiri extrasport

Donald Trump, pus la punct de un fost campion NBA: „Fă ceva, clovnule!”

Donald Trump

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 28 martie 2020

Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump (73 de ani) a fost confruntat pe rețelele de socizalizare de un fost campion NBA, J.R. Smith (34 de ani).

Cu peste 120.000 de cazuri confirmate de Covid-19, Statele Unite ale Americii reprezintă țara cea mai afectată din lume. 

Donald Trump a cerut sfaturi

Presa din America vehiculează că la începutul acestei săptămâni, Donald Trump ar fi cerut sfatul unui fost sportiv de baseball de la New York Yankees, în legătură cu criza de coronavirus. Alex Rodriguez (44 de ani), un om de afaceri acum și partenerul lui Jennifer Lopez a mărturisit că discuția cu șeful statului a fost una „plăcută”.

J.R. Smith l-a atacat pe Donald Trump

După ce chiar Trump și cei de la Casa Albă au negat aceste zvonuri legate de convorbirile cu alte persoane în căutare de sfaturi, printre care și cea cu Rodriguez,  și le-au catalogat „fake news”, fostul campion NBA cu Cleveland Cavaliers, J.R. Smith, l-a pus la punct pe Trump. 

J.R. Smith a fost nemulțumit de atitudinea lui Donald Trump și a scris pe Twitter: „Omule, taci din gură și fă ceva! Ești un clovn!

CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea:

Citește mai multe știri despre coronavirus:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.