Liga 1

Gheorghe Mustață despre Marius Lăcătuș, legenda Stelei: „A antrenat FCSB! Ne-am rugat de Becali să nu-l dea afară!”

+17 Foto
4 mandate de antrenor a avut Lăcătuș la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 29 martie 2020

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord care s-a întors în acest an alături de FCSB, a vorbit despre Marius Lăcătuș (55 de ani), una dintre legendele Stelei. „Fiara” este acum de partea proiectului CSA din Liga a 4-a.

  • Imediat după eliberearea lui Mustață din penitenciar, Peluza Nord a revenit lângă FCSB. Primul meci la care ultrașii au fost alături de roș-albaștri a fost la derby-ul cu Dinamo din 16 februarie, pierdut de FCSB cu 1-2. Meciul s-a disputat pe Arena Națională

Când Gigi a vrut să-l dea afară pe Lăcătuș, noi l-am rugat pe Gigi să nu-l dea afară. Am pierdut campionatul atunci. Gigi ne-a spus tuturor că acel campionat îl vom pierde noi pentru că nu l-a dat afară pe Marius Lăcătuș.

Atunci a ascultat de noi. Mie îmi pare rău că Marius a spus că n-a antrenat niciodată FCSB. Îi spun eu că a antrenat. Mie îmi pare foarte rău că gloriile s-au împărțit în două. Sunt lucruri care dor”, a declarat Mustață, la Radio Sport 1.

Gheorghe Mustață, reverență în fața lui Gigi Becali: „Ciobanul ăsta ține fotbalul în viață”

Relația lui Mustață cu Gigi Becali e una de notorietate, lucru dovedit și de ultimele declarații ale ultrasului. Invitat la o emisiune radio, Mustață, condamnat în trecut pentru violență, tentativă de omor și șantaj prin taxe de protecție, a ținut să-l laude pe latifundiarul din Pipera.

„Da, e adevărat că Gigi Becali m-a căutat la pușcărie! Chiar dacă lumea spune despre el că e cioban, el și-a asumat asta. Ciobanul ăsta ține fotbalul în viață”, a mai spus Mustață, pentru aceeași sursă citată.

Galerie FOTO Peluza Nord:

CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.