Liga 1

FCSB. Dorinel Munteanu despre fanii CSA Steaua: „Ei nu pot umple Ghencea! Toate echipele au dreptul să joace acolo”

+14 Foto
Dorinel Munteanu a fost antrenorul FCSB în perioada octombrie - decembrie 2008

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 29 martie 2020

Dorinel Munteanu (51 de ani), în prezent tehnicianul lui CSM Reșița și fostul antrenor al celor de la FCSB, consideră că toate formațiile din România pot juca pe noul stadion din Ghencea.

  • CONTEXT: Noul stadion din Ghencea va fi gata în acestă primăvară. Totuși, șansele ca FCSB să evolueze acolo sunt destul de mici, în contextul războiului deschis dintre Gigi Becali și reprezentanții Armatei. Pentru că stadionul va fi administrat de CSA Steaua. 

Astfel, jucătorul cu cele mai multe selecții din istoria echipei naționale îl contrazice pe juristul CSA Steaua, Florin Talpan, care a declarat că FCSB nu va avea acces pe arena care se apropie de finalizarea construcției.

Dorinel Munteanu: „Stadionul din Ghencea trebuie să fie activ!”

„Mi se pare o declarație pripită a domnului Talpan. Stadionul din Ghencea trebuie să fie activ, să se desfășoare acolo multe jocuri și să atragă lumea la stadion. Cred că CSA Steaua nu poate să umple stadionul acum.

Aș merge puțin mai departe și m-aș gândi la echipa națională. Acest stadion ne-a adus foarte multe succese nouă. Această arenă va găzdui jocuri ale echipei naționale, mai multe decât o va face Național Arena. Toate echipele au dreptul să joace acolo”, a spus Munteanu, la Pro X.

GALERIE FOTO. Cum arată acum Ghencea:

30.500 de locuriva avea stadionul din Ghencea. Arena ultramodernă va fi gata, cel mai probabil, spre finalul primăverii acestui an

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.