Stiri extrasport

Primul supermarket din România care plafonează prețurile: „Siguranța populației e mai importantă”

+12 Foto
Fructe și legume într-un supermaket din Anglia, foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 29 martie 2020

Carrefour România a anunțat plafonarea prețurilor pentru până la 500 de produse esențiale, în perioada 25 martie - 19 aprilie.

Decizia a fost anunțată de Carrefour printr-un comunicat:

„Într-o perioadă de incertitudine și restricții, este nevoie de un mod responsabil de a face cumpărăturile. Dincolo de măsurile de siguranță și igiena pe care le aplică în ultimele săptămâni, grija Carrefour se îndreaptă spre nevoia clienților în ce privește aprovizionarea și planificarea bugetului de cumpărături. Pentru a reduce nivelul de neprevăzut, compania a decis să plafoneze prețul pentru până la 500 de produse esențiale, până de Paște”, se arată în comunicat.

Care sunt produsele vizate

Produsele pentru care s-a luat această măsură fac parte din categorii variate, extrem de solicitate în această perioadă, precum:

  • produse de bază (făină, paste, ulei, zahăr etc)
  • alimente congelate
  • conserve
  • apă și sucuri
  • lactate și brânzeturi
  • mezeluri și specialități
  • cafea și dulciuri
  • îngrijire personală
  • produse pentru bebeluși

Măsura plafonării prețurilor din lista de până la 500 de produse se aplică în perioada 25 martie – 19 aprilie, adaptată la particularitățile fiecărui format de magazin din portofoliul Carrefour – Carrefour Express / Carrefour Supermarket / Carrefour Hypermarket și online pe www.carrefour.ro.

„În vremuri în care siguranța și liniștea populației sunt mai presus de orice, ne dorim, prin acțiuni concrete, să reducem incertitudinile și să ne asigurăm clienții că există stocuri suficiente și că lanțurile de aprovizionare funcționează așa cum trebuie. Îndemnăm la cumpărături în mod responsabil și lucrăm pentru ca românii să își poată planifica organizat deplasările pentru aprovizionare și bugetul, evitând, astfel, ieșirile inutile din locuințe și orele de vârf. Măsura plafonării prețurilor pentru produse esențiale până de Paște este doar unul dintre demersurile în acest sens”. 
Jean Richard De Latour, CEO Carrefour România

GALERIE FOTO. Parcurile din București, închise din cauza COVID-19

CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește mai multe știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.