Liga 1

CORONVIRUS / Ilie Dumitrescu, propunere revoluționară pentru Liga 1: „Trebuie continuitate. Echipele au nevoie de 4-6 săptămâni de pregătire”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 30 martie 2020

Ilie Dumitrescu a vorbit despre situația din România, țară afectată de pandemia de coronavirus, și despre cum vede reluarea Ligii 1.

Fostul internațional a dezvăluit cum vede situația actuală din fotbalul românesc și spune că echipele din Liga 1 au nevoie de cel puțin o lună de pregătire înainte să se reia meciurile oficiale.

„Sincer, e foarte greu să ne gândim la vreo dată pentru reluarea competiției. Trebuie să ieșim din zona asta cu COVID-19. Când se va fixa o dată, echipele au nevoie de 4-6 săptămâni de pregătire. Ideal ar fi să fie și niște jocuri de pregătire. 

Ar trebui să înceapă jocurile rămase de disputat din actualul sezon și imediat să pornească următorul, ca să fie continuitate. Sper să nu fie 8 săptămâni de pauză în fotbalul mondial. Acesta ar fi un scenariu. Cred că toată lumea fotbalului e în vacanță, chiar dacă e o vacanță activă. Toată lumea participă la antrenamente de acasă”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.