Stiri extrasport

CORONAVIRUS. Victor Ponta a răbufnit în cazul medicilor din România: „Nu găsesc explicații pentru această atitudine criminală”

+12 Foto
Victor Ponta

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 30 martie 2020

CORONAVIRUS. Victor Ponta, fostul prim-ministru al României, acuză condițiile pe care medicii din România care luptă împotriva COVID-19 le au în spitale. 

Lipsa infrastructurii necesare, deficitul de măști sau echipamente de protecție au fost probleme reale la nivel național în ultima lună. De altfel, vinerea trecută, aproximativ 10% din persoanele infectate din România reprezentau personal medical din spitale. 

Într-o intervenție televizată, Victor Ponta a empatizat cu medicii români aflați în dificultate: „Nu îi mai expuneţi la pericolul de a-i îmbolnăvi. Se împlinesc două luni de la anunţul OMS şi, la noi, 90% dintre medicii şi asistentele medicale din România sunt obligaţi să-şi facă meseria fără protecţie. 

Este o crimă! Ne batem joc de personalul medical. Nu găsesc o explicaţie la această atitudine criminală”, a spus Victor Ponta, la România TV. 

Zilele trecute, Victor Ponta reclamase că numărul celor care intră în țară prin Vama Nădlac e în continuare unul mare: „Noi, practic, importăm coronavirus”.

FOTO // Parcurile din România au fost închise din cauza pandemiei de COVID-19

VIDEO // CORONAVIRUS. Cum te infectezi, cum se răspândeşte virusul, ce complicaţii pot apărea

Citește și alte știri despre coronavirus:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.